Fiatalodjon együtt barátnõivel, ismerõseivel, hogy az éveire utaló kérdés már csak a második lehessen! „Hol nyaraltál, hogy ennyire kipihent vagy?” legyen ez az elsõ, amit Öntõl kérdeznek, ha meglátják.

Az évek során, arcunk mimikai izmainak tartós görcse miatt, bõrünkön kezdetben átmeneti, majd végleges ráncok alakulnak ki. Ezek az öregedés látható jelei. A mimikai izmokhoz vezetõ idegek részleges vagy teljes átmeneti bénításával, a fölösleges izomgörcsök oldatóak. Ennek eredménye az arc kisimulása, fiatalos, üde vonások visszanyerése. A Botox-kezelés, a hatékonyság fokozása érdekében, kombinálható a többi esztétikai kezelési módszerrel, mint ránfeltöltés, lézeres fotorejuvenáció stb.
A ránctalan, üde bõr így már nem csak a huszonévesek privilégiuma! Hatása alatt bõrünk „kipiheni” többéves fáradalmait, és a barázdák ismét megtelnek élettel, vagyis a bõr az általa termelt kollagénnel telíti meg a nemkívánatos befûzõdéseket. Ekkor javasolt azoknak a mélyebb ráncoknak a feltöltése is, amelyet már a szervezet nem tud teljes egészében saját kollagénjével korrigálni, ugyanis a Botox hatása alatt a mimikai izommozgás gátolt idõszakában a töltõanyag jobban beépül.

Az évek során megjelenõ ráncok kezelésében, ránctalanításban, egyes nem kívánt izommûködések gyengítésében vagy a zavaró verejtékképzõdés, izzadás gátlásában igen hatásos, és egyre népszerûbb a BOTOX injekciós kezelés. A Botox kezelés nem ráncfeltöltés, de a teljesebb hatás érdekében, a két módszer kombinálható! A több szúrással beadott injekció hatását a mozgató idegvégzõdéseken azáltal fejti ki, hogy az ingerület-átvitelt akadályozza, ezáltal gátolva a beadás helyén lévõ izmok illetve verejtékmirigyek mûködését. A ráncok kialakulásában szerepet játszó izomok bénítása révén érhetõ el a ránctalanító hatás. Statisztikák szerint a Botox injekciós ránckezelés világszerte a legtöbbször végzett esztétikai beavatkozás. Használatában igen nagy elõnyt jelent a könnyû, gyors, szinte fájdalommentes alkalmazhatóság, a jól behatárolható és hatásos eredmény.

Hyaluronsavas rácfeltöltés:

A felöltõanyagok hyaluronsavat tartalmaznak, ezek jól alkalmazhatóak ajakvastagításra, bõrben lévõ ráncok, redõk kezelésére . A hyaluronsav teljesen szövetbarát anyag, az emberi szervezet tartalmazza, fiatal korban többet tartalmaz belõle a bõrünk, de kb. 40 éves korunkra, felére csökken a mennyisége. Ez a bõr ráncosodását, rugalmasságának csökkenését eredményezi. Mivel természetes anyag, szinte egyáltalán nem fordul elõ vele szemben allergiás reakció. Hatásosságának tartama a felszívódás ütemétõl függ, alapvetõen befolyásolja a szervezet reakciója, a szövetek minõsége, illetve az alkalmazott felöltõanyag tartóssága. Annak megfelelõen, hogy felületesebb vagy mélyebb ráncokat akarunk kezelni, ráncfeltöltés vagy ajakvastagítás, szájfeltöltés a beavatkozás célja, eltérõ szerkezetû, a különbözõ célokra speciálisan alkalmas készítmények állnak rendelkezésre, melyeket kombináltan is lehet alkalmazni.

Dr. Semsei Mária bőrgyógyász kozmetológus lézerterapeuta szakorvos melanoma szűrés bőrgyógyászati magánrendelés börgyogyász szörtelenités visszérkezelés botox kezelés fogyókúra ráncfeltöltés ránctalanítás fotorejuvenáció anyajegy candida szemőlcs eltávolítás ajakvastagítás