Csontkovácsolás:
A helyükről elmozdult ízületek a fájdalom megjelenése mellett, a szabad mozgás korlátozásán túl később szervi megbetegedések okozója lehet.
Az ízület körül lévő izom fellazításával, kimozgatásával lehetőséget kínál arra, hogy a helyzetükből kimozdult, mozgásukban akadályozott ízületek a helyükre kerüljenek, mozgásuk ismét szabaddá válhasson. Ezáltal megszűnik az izmok feszülése, jelentősen csökkennek a fájdalmak, javul a belső szervek vérellátása, oxigén ellátása, így a szervezet öngyógyító mechanizmusa is beindulhat. Kíméletes, fájdalommentes eljárás, mely nem csak felfrissülést, feltöltődést eredményez, hanem komoly betegség megelőző hatása is van.

Csontkovácsolás -  Keleti Masszázsok

Tillmann Péter vagyok, alternatív masszázs terapeuta.
Régi mondásunk, hogy ép testben ép lélek. Mai, rohanó világunkban egyre többen küzdenek valamilyen mozgásszervi megbetegedéssel.
Ezen betegségek időben történő kezelése megelőzheti a később kialakuló súlyos szervi, lelki megbetegedések kialakulását.  A keleti filozófia szerint a test és lélek szoros egységet képez, ezért nem elegendő, ha csak a test betegségével foglalkozunk. Kezelés közben a test felfrissül, fájdalmai csillapodnak, a lélek pedig megpihen, feltöltődik, ezzel segítve elő a test gyógyulását.  Ezért a kezelések nem csak a problémás részekre összpontosulnak, hanem a teljes testre.
Időpont egyeztetés  +36-20/254-3943        
Időpont egyeztetés  +36-20/254-3943        
SELYEMLÉZER EGÉSZSÉGHÁZ
4400 Nyíregyháza, Pazonyi út 5.


KARDIOLÓGUS   |   PSZICHOLÓGUS  

CSONTKOVÁCS   |    KOZMETIKA 

MŰKÖRÖM ÉS GYÓGYPEDIKŰR

FODRÁSZ   |   JÓGA    |   KAPCSOLAT   |   HOME