Javallata:
Ráncos, fáradt, petyhüdt bõr
Öregségi foltok
Nap és egyéb UV károsodás
Pigmentáció, melasma, szeplõk
Hegek, pattanások
Nagy pórusok
Rhinophyma (“borvirágos orr”)
Rosacea
Striák
Keloid

A MultiXel frakcionált CO2 lézer segítségével biztonságosan és hatásosan megfiatalítható a bõr.
Kezelés közben komputer által irányított lézer nyalábok tökéletes pontossággal behatolnak a bõr rétegeibe, eltávolítják az elöregedett, károsodott sejteket és a pigment lerakódásokat. A lézernyaláb által okozott apró bõrsérülések indukáló hatására az ép bõrsejtek regeneráló mûködése révén új kötõszöveti rostok képzõdnek, puhább, rugalmasabb bõr jön létre és ezáltal eltûnnek a foltok, hegek, értágulatok.

A kezelés igen precíz, a lézersugár- sorozatokat komputer irányítja. Az arc, nyak, dekoltázs, kéz bõre biztonságosan és hatásosan kezelhetõ.

A kezelést követõen, kb. két hét múlva észlelhetõ az elsõ eredmény, a bõr rugalmasabb, finomabb, simább lesz. A mélyebb rétegek felépüléséhez 3-6 hónap szükséges, ez adja a kezelés hosszú távú kedvezõ hatását.

A kezelések száma 2 és 5 között változik, a bõr állapotától függõen. Két kezelés között 3-4 hét szünet ajánlott, ez alatt történik a bõr regenerálódása.

Fontos tudnivaló, hogy a kezelés elõtt és után min. 1 hónapig a napozás ill. szolárium használata tilos a pigmentáció veszélye miatt. A késõbbiekben is kb. fél évig javasolt a magas faktorszámú fényvédõ kenõcsök rendszeres használata.