Mi az IPL technológia?

Az IPL (Intense Pulsed Light) nagy energia sűrűségű, lökésekben - villanásokban - leadott, nem összefüggő fényű besugárzást jelent. A széles spektrumú (400-1200 nm) fénnyel működő IPL technológia lehetővé teszi a bőr mélyebb területeire ható besugárzásokat. A váltható lencse segítségével nemcsak szőrtelenítésre alkalmas, hanem más gyógyászati és esztétikai beavatkozáshoz is maradandó eredményt nyújt. A kék és narancs lencsék mindegyike stratégiailag szűri és hasznosítja az optimális fényspektrumot a különböző terápiás felhasználások céljára, mely a technikáját tekintve a különböző típusú és hullámhosszú lézerberendezésekhez hasonlít.
A kék lencsével minden bőrtípust biztonságosan és hatékonyan tudunk kezelni, ideértve a szőrtelenítést, hajszálér-kezelést, kollagén-növelést, pigment-kezelést. A narancs fénytartománnyal aknés és problémás bőrtüneteket tudunk kezelni.

A nagy energiájú villanófény a szelektív fotothermolízis elvén alapszik, így a végeredmény egy (optimális hullámhosszú) fénysugár által létrehozott hőenergia, ezért gépünk saját fejlesztésű hűtőrendszerrel szerelték fel, mely a lencsét és ezáltal a kezelt bőrfelületet is hűti.


Az IPL technológia negyedik generációs gépét 10 négyzetcentiméteres speciálisan csiszolt kezelőlencsével látták el, így biztosítva a szórt fény kiiktatását és a gyors hatékony kezelést.

4400 Nyíregyháza, Pazonyi út 5     
Dr. Semsei Mária
tel. 06-70/384-8704
FŐOLDAL