Klinikai szakpszichológus, integratív hipnoterapeuta jelölt

Németh Évának hívnak. 2015-ban szereztem az egészségpszichológiai képesítésemet a Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán.

Kezdetben a Magyar Református Gyermekvédelmi Szolgálat Nevelőszülői Hálózatánál, illetve a Debreceni Reménysugárban dolgoztam. 2016 májusától a Jósa András Oktatókórház Gyermekosztálya a munkahelyem, ahol szükség van a pszichológiai megsegítésre. Igyekszem megkeresni a fiatalok és gyerekek problémájának hátterében álló tényezőket és az ehhez kapcsolódó érzéseket, illetve törekszem megtalálni a megoldáshoz vezető lépéseket.

2019-ben szereztem meg klinikai szakpszichológus képesítésemet a Nemzeti Vizsgabizottságnál.
2017 augusztusában integratív hipnoterápiás képzést kezdtem el.

2016 óta folytatok magánrendelést, melynek keretében felnőtt, serdülő és gyermekkorú kliensekkel is együtt dolgozom. Módosult tudatállapotban a következő módszereket használom: KIP, Ego-state terápia és NLP. Ezen módszerek segítségével hatékonyan elérhetőek a páciens tünetei szempontjából lényeges emlékek, megismerheti tudattalanjának működési mechanizmusait, és lehetőség van a személyiség mély rétegéivel dolgozni, valódi változást elérni.

Családokat, párokat általában kettős vezetéssel, egy kollégámmal együtt vállalok.

Amiben segíthetek: stresszkezelés, evészavarok, fóbiák, kényszertünetek, alvászavar, teljesítményzavar, életvezetési nehézségek, párkapcsolati nehézségek, szexuális élet problémái, gyermeknevelési kérdések, krízishelyzetek, krízis feldolgozása, szakítás, válás, szorongás, pánik, hangulatzavarok.