Tillmann Péter vagyok, alternatív masszázs terapeuta.
Régi mondásunk, hogy ép testben ép lélek. Mai, rohanó világunkban egyre többen küzdenek valamilyen mozgásszervi megbetegedéssel.
Ezen betegségek idõben történõ kezelése megelõzheti a késõbb kialakuló súlyos szervi, lelki megbetegedések kialakulását. A keleti filozófia szerint a test és lélek szoros egységet képez, ezért nem elegendõ, ha csak a test betegségével foglalkozunk. Kezelés közben a test felfrissül, fájdalmai csillapodnak, a lélek pedig megpihen, feltöltõdik, ezzel segítve elõ a test gyógyulását. Ezért a kezelések nem csak a problémás részekre összpontosulnak, hanem a teljes testre.

Idõpont egyeztetés +36-20/254-3943

Csontkovácsolás:
A helyükrõl elmozdult ízületek a fájdalom megjelenése mellett, a szabad mozgás korlátozásán túl késõbb szervi megbetegedések okozója lehet.
Az ízület körül lévõ izom fellazításával, kimozgatásával lehetõséget kínál arra, hogy a helyzetükbõl kimozdult, mozgásukban akadályozott ízületek a helyükre kerüljenek, mozgásuk ismét szabaddá válhasson. Ezáltal megszûnik az izmok feszülése, jelentõsen csökkennek a fájdalmak, javul a belsõ szervek vérellátása, oxigén ellátása, így a szervezet öngyógyító mechanizmusa is beindulhat. Kíméletes, fájdalommentes eljárás, mely nem csak felfrissülést, feltöltõdést eredményez, hanem komoly betegség megelõzõ hatása is van.