Rádiófrekvenciás kezelés arcfiatalításra bõrfeszesítésre!

Kezelés a legkorszerûbb mikrotûs, frakcionált, rádiófrekvenciás eljárás (MFRF) arcfiatalításra, bõrfeszesítésre. Ez a bõrgyógyászati technológia ötvözni a sebészi hatékonyságú (invazív) bõrfelszín megújító frakcionált mikrotûs és a rádiófrekvenciás (minimal-invazív) megoldásokat, mellyel egy komplex arcfiatalítást, bõrmegújítást képes megvalósítani.
Egyszerre képes regenerálni és megújítani a bõr felszínét és a bõr alatti kötõszövetet. A test különbözõ tájékain alkalmazható.

Az öregedés négy alapmechanizmusa késleltetésének holisztikus kezelésében biostimuláció és restrukció (újjáépítés) révén komplex szövetazonos, fiatalító elváltozásokat hoz létre.

Javasolt:
– felszíni ráncok, mimikai ráncok eltüntetése
– mélyebb ráncok enyhítése
– kollagén-indukció, arclifting (az öregesére jellemzõ ellazult, csüngõ szövetek tónusának javitása), toka zsírszövetének lebontása
– hegek, bõregyenetlenségek megszüntetése
– akne, stria kezelése
A mikrótûk alkalmazása biztonságos, gyors, hatékony, a bõrön nem okoz szövetroncsolást és minimalizálja az energialeadáshoz szükséges behatási idõt. A kezelés után kb. 2 nappal a beavatkozás nyoma már nem látszik, ezért munkából sem kell sokáig kimaradni.
A kezés rendkivül hatékony. A mikrotûk kezelési mélysége (1-4 mm) szabályozható a kezelési célnak és a páciens bõrvastagságának megfelelõen.
Jelenleg ez egy toplistás kezelési mód az öregedés késleltetésére.