Visszérkezelés

A bőr hajszálereinek kitágulása már fiatal korban is jelentkezhet, többnyire öröklött vagy hormonális okai vannak. Szülés után gyakori a lábon, combon hálószerűen elhelyezkedő hajszálértágulat és az apró visszerek. Idősebb korban főként az arcon és az alsó végtagokon jellemző az értágulatok kialakulása. A Selyemlézer Egészségházban Neodimium Yag lézert alkalmazunk, így szinte minden típusú értágulatot eredményesen tudunk kezelni.
Elsősorban az arcon és a lábon fordulnak elő az értágulatok, de természetesen bármely tesztrészen alkalmazható ez a lézeres kezelés.

A lézer működése

Az ND-Yag lézer fényét elnyeli az érben található vér haemoglobinja, melyben a fény, hővé alakul. A vér megalvad és a hőt az érfalhoz továbbitja, amely szelektiven sérül, majd, kb. 3 hét után, felszívódik. Közvetlenül a kezelés után, a vérerek környékén bőrpír, duzzanat jelentkezhet.
A kezelt erek összehúzódnak, majd a vér és érfalmaradványok, a falósejtek müködésének eredményeként, a nyirokkeringéssel távozank a szervezetből.
Érdaganat, gyerekkori haemangioma

Az ND-Yag Lézerrel véglegesen és nyomtalanul meg tudjuk szüntetni a tűzfoltokat, veleszületett és szerzett érdaganatokat, ( haemangiomák), seprűvénákat, hajszálereket, apró visszereket és a rosaceat. Ez a korszerű kezelés bizonyítottan eredményes, gyors, fájdalommentes és higiénikus.

Értágulatok, seprűvénák

Az arcon, a dekoltázson és az alsó végtagon láthatóvá váló felületi erek sok millió embernek okoznak esztétikai problémát. Oka a dohányzás, a napozás, a bőr öregedése, fogamzásgátló tabletta szedése, hormonterápia, terhesség, vagy egyszerűen örökletes tényezők.
Pókháló visszeresség
A kezelés után enyhe bőrpír vagy kékeszöld foltok jelentkezhetnek, melyek spontán elmúlnak néhány nap alatt. Az erek még egy két hétig látszanak, de keringés már nincs bennük. A kis erek elzáródnak és fokozatosan felszívódnak, és észrevétlenül eltűnnek. Csak a vékonyabb ágak kezelésére hatásos a lézer, 5-6 mm-nél vastagabb ágak lézerrel már nem kezelhetők hatásosan.
Nagyításhoz kattintson a fenti képekre
Nagyításhoz kattintson a fenti képekre
Seprűvénák

A seprűvénák (hajszálér tágulatok) 1mm-nél vékonyabb, piros, szerteágazó kis értágulatok. A láb bármelyik részén megjelenhet. Csak kozmetikai zavart okoz, nem tekinthető betegségnek. A ND-Yag Lézerrel véglegesen és nyomtalanul meg tudjuk szüntetni ezeket az esztétiakilag zavaró érelváltozásokat.

Nagyításhoz kattintson a fenti képekre
Dr. Semsei Mária bőrgyógyász-kozmetológus lézerterapeuta-szakorvos Tel.: 70/384-8704
  • Neodynium-Yag - orvosi lézerekről bővebben....
  • Bővebben a haemangiomákról....
hajszálér,seprűvéna,tűzfolt, lézer,kezelés,viszér,érdaganat,érkezelés,májfolt,értágulat hajszálér,seprűvéna,tűzfolt, lézer,kezelés,viszér,érdaganat,érkezelés,májfolt,értágulat hajszálér,seprűvéna,tűzfolt, lézer,kezelés,viszér,érdaganat,érkezelés,májfolt,értágulat hajszálér,seprűvéna,tűzfolt, lézer,kezelés,viszér,érdaganat,érkezelés,májfolt,értágulat hajszálér,seprűvéna,tűzfolt, lézer,kezelés,viszér,érdaganat,érkezelés,májfolt,értágulat hajszálér,seprűvéna,tűzfolt, lézer,kezelés,viszér,érdaganat,érkezelés,májfolt,értágulat hajszálér,seprűvéna,tűzfolt, lézer,kezelés,viszér,érdaganat,érkezelés,májfolt,értágulat hajszálér,seprűvéna,tűzfolt, lézer,kezelés,viszér,érdaganat,érkezelés,májfolt,értágulat hajszálér,seprűvéna,tűzfolt, lézer,kezelés,viszér,érdaganat,érkezelés,májfolt,értágulat hajszálér,seprűvéna,tűzfolt, lézer,kezelés,viszér,érdaganat,érkezelés,májfolt,értágulat hajszálér,seprűvéna,tűzfolt, lézer,kezelés,viszér,érdaganat,érkezelés,májfolt,értágulat hajszálér,seprűvéna,tűzfolt, lézer,kezelés,viszér,érdaganat,érkezelés,májfolt,értágulat hajszálér,seprűvéna,tűzfolt, lézer,kezelés,viszér,érdaganat,érkezelés,májfolt,értágulat hajszálér,seprűvéna,tűzfolt, lézer,kezelés,viszér,érdaganat,érkezelés,májfolt,értágulat hajszálér,seprűvéna,tűzfolt, lézer,kezelés,viszér,érdaganat,érkezelés,májfolt,értágulat hajszálér,seprűvéna,tűzfolt, lézer,kezelés,viszér,érdaganat,érkezelés,májfolt,értágulat hajszálér,seprűvéna,tűzfolt, lézer,kezelés,viszér,érdaganat,érkezelés,májfolt,értágulat hajszálér,seprűvéna,tűzfolt, lézer,kezelés,viszér,érdaganat,érkezelés,májfolt,értágulat hajszálér,seprűvéna,tűzfolt, lézer,kezelés,viszér,érdaganat,érkezelés,májfolt,értágulat

KARDIOLÓGUS   |   PSZICHOLÓGUS  

CSONTKOVÁCS   |    KOZMETIKA 

MŰKÖRÖM ÉS GYÓGYPEDIKŰR

FODRÁSZ   |   JÓGA    |   KAPCSOLAT   |   HOME

SELYEMLÉZER EGÉSZSÉGHÁZ
4400 Nyíregyháza, Pazonyi út 5.